Blogg

 

Inspelningar av Svensktoppen Nästa

Nu har återigen Sveriges Radios största musiktävling dragit igång. Denna vecka är vi ute och spelar in två av totalt tre lokala tävlingar i Jönköpings län. 5 artister tävlar på varje ställe. En av dessa går vidare direkt vid inspelningen och en väljs ut av lyssnarna när programmet sänds i SR P4 Jönköping om ca en månad. Totalt sju bidrag kommer att göra upp i en länsfinal på Jönköpings Marknad i maj. Det bidrag som vinner där har chansen att gå hela vägen till riksfinalen på Liseberg i Göteborg i augusti. Denna riksfinal sänds direkt i Sveriges Radio P4. De första deltävlingarna genomförs i Tranås 5/4, Vetlanda 8/4 och Vaggeryd 29/4.
Teknik Kompaniet sköter teknik och inspelning på deltävlingarna i Jönköpings län samt den direktsända riksfinalen i Göteborg.

Tekniker: Stefan & Peter Lundin.

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim