Blogg

 

Musikmix till ett av de största musikprogrammen i SR.

Allsång i Gränna Hamn har på kort tid blivit ett av Sveriges Radios största musikevenemang. Programmet spelas in på plats i Gränna Hamn och sänds lokalt i P4 Jönköping och Östergötland, men också i en riksversion med upp emot 1,5 miljoner lyssnare.
Eftersom attraktionsförmågan är så stor bland publiken, men även hos Sveriges största och bästa artister, är startfältet när det gäller artister i år bättre än någonsin. Eller vad sägs om The Moniker, Katrina (from the Waves), Orup, Fatboy, Shirley Clamp, Pernilla Andersson, Dregen och många, många fler.

Teknik Kompaniet levererar även i år teknik och personal till inspelningen som görs på plats på söndagar i Gränna. Mixningen av programmet görs i vår studio i Vetlanda och levereras till producenten redan dagen efter inspelningen.

Tekniker: Stefan Lundin
Musikmix: Peter Lundin

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim