Blogg

 

Final Svensktoppen Nästa på Liseberg

24-26 augusti jobbar vi på Stora Scenen på Liseberg med den stora finalen i Sveriges Radios musiktävling Svensktoppen Nästa. Rigg av teknik sker på fredagen, repetitioner hela lördagen och en direktsändning i P4 på söndagen.

Svensktoppen Nästa är Sveriges Radios stora musiktävling där samtliga lokalstationer i landet utser sitt bidrag som sedan resulterar i en final med åtta bidrag. Det handlar om nyskriven, inte tidigare utgiven musik och vinnaren får inte bara pröva sin låt på Svensktoppen utan får även en gräddfil direkt in i en deltävling av Melodifestivalen 2013, där en låt kommer att specialskrivas till den vinnande artisten.

Teknik Kompaniet levererar sändningsteknik och tekniker samt ansvarig scentekniker.

Ljudmix: Peter Lundin
Scentekniker: Stefan Lundin

 

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim