Blogg

 

Team Putte gör CD-skiva

Team Puttekören och Putte Nelsson AB har tillsammans med Teknik Kompaniet AB spelat in en CD-skiva som kommer att finnas till försäljning från mitten av december. Skivan innehåller 12 nyinspelade fullängdsversioner av de låtar som kören sjöng i Körslaget 2012 och beräknas bli årets julklapp i Vetlanda. Skivan är inspelad i vår studio av Stefan och Peter Lundin och mixen är gjord av Peter Lundin. Skivan är en mycket fin dokumentation över körens resa och vinst i Körslaget 2012.

 

Skivan kan köpas i butiker i Vetlanda i första hand, men också beställas av köpare utanför Vetlanda (mer info kommer). Klara försäljningsställen: Björns Bokhandel, B-Young, Cecil, City Herr, Colorama, Elgiganten, Gretas Blommor, Guldcity, Hem & Vila, Hårverkstan, ICA Maxi, JC, Lilla Butiken, Parelle, Turistbyrån och Willys.
Fler försäljningsställen kommer.

 

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim