Blogg

 

Julkonsert till P4 Live

Fredagen den 7 december spelar vi in en julkonsert med Peter Johansson och Matilda Hansson i Crusellhallen på Konsert & Kongress i Linköping. Peter och Matilda har fått mycket fin kritik för sin julshow och biljetterna går åt som smör.

Peter har gjort sig känd framför allt som Sveriges Queen-tolkare nummer ett efter sina år som huvudrollsinnehavare i We Will Rock You i London och den egna arenaturnén Champions of Rock. Matilda har spelat på några av Europas finaste musikalscener, senast i Wien. Tillsammans gjorde Peter och Matilda succé i årets Så Ska Det Låta där de tävlade mot Alexander Rybak och Elisabeth Andreassen.

Programmet sänds i SR P4 den 22 december kl.20:03.
Tekniker: Stefan & Peter Lundin.
Producent och presentatör: Calle Wisborg

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim