Blogg

 

Setradagarna 2013

Den 18-19 januari var det återigen dags för Evobus Sverige AB att arrangera Setradagarna. Under två dagar besökte kunder och inbjudna Evobus för att bjudas på underhållning, god mat och dryck samt få information om nya bussar, serviceprogram samt möta delar av Evobus underleverantörer. De gavs också tillfälle att få prata med Evobus personal och få ventilera frågor och funderingar.

Vårt jobb var att presentera produkterna och bussarna på ett snyggt sätt, samt sy ihop hela eventet som är en totalentreprenad. Vi levererade projektledare, infrastruktur som kök, bord, stolar, AV-, ljud- och ljusteknik och förtäring till samtliga deltagare under de båda dagarna samt till fredagkvällens festligheter. Givetvis ingick underhållning och all erforderlig personal. Eventet ägde rum i Evobus egna lokaler i Vetlanda.

Projektledare: Stefan Lundin
stefan.lundin@teknikkompaniet.se

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim