Blogg

 

Amanda Jenssen i P4 Live

Teknik Kompaniet åker till Vara Konserthus för att spela in Amanda Jenssen till SR P4 Live den 5 april.
Amanda är aktuell med tredje skivan Hymns For The Haunted. Det är vild, gränslös, expressiv musik som visserligen trivs bra i Sverige, men som med absolut självklarhet skulle kunna kliva in på de stora scenerna i Paris, Rom, Las Vegas, Berlin, London, New York och, i ordets bästa mening, bjuda på show.

”Den här skivan låter mycket som filmmusik. Jag tycker väldigt mycket om det, att det är teatraliskt, kusligt, surrealistiskt och farligt. Klubbturnéer är mina favoritturnéer och passar även bäst ihop med Hymns For The Haunted. Det blir spännande att visualisera den världen och träffa de som vill besöka den.” säger Amanda Jenssen om skivan och  turnén.

Teknik Kompaniet spelar in konserten i Vara och mixar programmet som du kan höra i SR P4 framöver.
Tekniker: Stefan & Peter Lundin, Teknik Kompaniet AB – Producent: Carl Wisborg, Carl Wisborg AB
Kontakt: stefan.lundin@teknikkompaniet.se

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim