Blogg

 

Sarah Dawn Finer spelas in till P4 Live

Lördagen den 6 april åker Teknik Kompaniet till Jönköping för att spela in Sarah Dawn Finer till Sveriges Radio P4 Live.

Sarah åker på vårturné med nya hyllade albumet ”Sanningen kommer om natten”. Skivan är hennes första på svenska och är till stor skriven av och tillsammans med Mauro Scocco. Hon har också samarbetat med Salem Al Fakir, Näääk och Magnus Tingsek på skivan som är producerad av Johan Röhr, som även är kapellmästare för bandet.

”Jag längtar efter att få möta publiken, musicera och att få spela dessa fina låtar live.  Det är det bästa med att få göra skivor – att få göra dom på turné sen…  ”på riktigt”, säger Sarah om musiken och turnén.

Tekniker: Stefan & Peter Lundin, Teknik Kompaniet – Producent: Carl Wisborg, Carl Wisborg AB
Kontakt: stefan.lundin@teknikkompaniet.se

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim