Blogg

 

Final av Svensktoppen Nästa på Liseberg

23-25 augusti åker Teknikkompaniet till Göteborg för att medverka på finalen av Svensktoppen Nästa, som är Sveriges Radios största musiktävling. Finalen direktsänds i P4 söndagen den 25/8 och vi har glädjen att presentera att Jönköpings Län medverkar med ett bidrag även i år. Åtta deltagare spelar och sjunger kompade till Curt-Eric Holmqvists fantastiska band, som även spelar på ”Lotta på Liseberg”

Teknikkompaniet levererar sändningsteknik för musikmixen, tekniker samt ansvarar för scenen och agerar Stage Manager. Vi riggar teknik tillsammans med Lisebergs personal på fredag, repeterar hela lördag samt söndag förmiddag innan direktsändningen startar söndag eftermiddag.

Tekniker: Peter Lundin
Tekniskt ansvarig samt Stage Manager: Stefan Lundin

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim