Blogg

 

Dags för P3 Älskar igen!

p3alskar-host-16
Hösten är här och det är åter dags för ytterligare två härliga kvällar med P3 Älskar. Skövde står närmast på programmet den 30 september tätt följt av Norrköping den 27 oktober. Kvällarna, som är helt gratis för besökarna, fylls med artister, programledare, komiker och mycket, mycket annat och liknar inget annat du har mött.

 

Vårt uppdrag är att vara teknisk koordinator/producent för dessa kvällar och dessutom spela in allt som händer på scenerna för att kunna göra radioprogram av härligheten. Programmen sänds i efterhand, lördagen efter respektive kväll.

 

Läs mer om arrangemanget på: Sveriges Radio, P3 Älskar

 

Tekniker: Peter Lundin och Bill Strachal
Teknisk koordinator: Stefan Lundin

 

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim