Blogg

 

Pallco har fått en helt ny varumärkesplattform.

Vi har arbetat med en helt ny varumärkesplattform till det anrika företaget Pallco i Ekenässjön . Vi har i nära samarbete med Pallco tagit fram en ny grafisk profil som ligger till grund för hur företaget profilerar sig och kommunicerar sitt varumärke.

 

Vi har tagit fram en helt ny webbplats som är mobilanpassad vilket innebär att webbplatsen fungerar lika bra på en mobiltelefon och läsplatta som på en dator. Webbplatsen är byggd på publiceringsverktyget Umbraco som gör att Pallco själva kan uppdatera webbplatsen med innehåll. Besök gärna www.pallco.se och se slutresultatet.

 

Andra steget var uppdatering och förenkling av företagets företagspresentation och implementering av den nya grafiska formen för att få ett samlat och professionellt helhetsintryck.

 

Pallco har även fått nya företagsporträtt på alla medarbetare med ledande positioner som vi fotograferade på plats med vår mobila fotostudio.

 

Art Direction / Grafisk Form / Fotografering: Patric Svensson
Webbutveckling: Fredrik Esseen

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim