Blogg

 

Konditori Cecil

Konditori Cecil

Vi presenterar stolt Konditori Cecil’s nya vässade kommunikation som ska stärka det anrika konditoriets varumärke. Teknikkompaniet har tagit fram en ny responsiv webbplats samt fotograferat nya imagebilder och produktbilder.

 

Konditori Cecil valde Teknikkompaniet som leverantör av ny webbplats. Vi har stått för  idé, strategi, design & teknisk implementation.

Webbplatsen är responsiv vilket innebär att den fungerar lika bra på datorn som i telefonen. Vi har jobbat med en avskalad design där vi lyfter fram bilder och innehåll. Webbplatsen är byggd i vårt publiceringsverktyg vilket innebär att Konditori Cecil själva kan administrera och uppdatera webbplatsen lekande lätt på egen hand.

 

Besök webbplatsen här: www.konditoricecil.se

 

Art Direction, design och fotografering: Patric Svensson

Webbutveckling: Fredrik Esseen

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim