Blogg

 

Nytt webbaserat marknadsundersökningssystem

Vetab_kundunders

Fem aktörer av sophantering i Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Uppvidinge och Vaggeryd ville göra en tydlig marknadsundersökning bland sina kunder. Undersökningen ska visa hur invånarna i respektive kommun upplever vardagen inom området sophantering. Utifrån resultaten kan aktörerna förbättra eller förändra produktionskedjan och svaren kan jämförs individuellt eller med en eller flera andra aktörers insamlade svar.

Teknikkompaniet har fått förtroendet att bygga hela systemet som ligger till grund för undersökningen. Systemet är webbaserat vilket ökar tillgängligheten både när det gäller insamling av material och utvärdering.

 

Webbutveckling: Fredrik Esseen

Art director: Patric Svensson

Kommentering avstängd.

erotik giyim