Blogg

 

P4 Nästa till Vetlanda!

2017 års upplaga av länsfinalen i P4 Nästa går av stapeln i Vetlanda 26 maj!
P4 Nästa är Sveriges Radios musiktävling och anses vara Sveriges största. Musiker i alla kategorier och alla åldrar tävlar och till sist står en ensam vinnare kvar. Samtliga 25 lokala P4 kanaler utser var sin vinnare som har chansen att bli utvalda av en jury att tävla i den direktsända riksfinalen i augusti. 

I samband med Vetlandafesten sista helgen i maj avgörs P4 Jönköpings Länsfinal med 5 tävlande artister. Hasse Pettersson är programledare och vår egen Stefan Lundin producerar det direktsända radioprogrammet. Mer information hittar du på sverigesradio.se/p4nästa eller vetlandafesten.se

 

Stefan är även teknisk koordinator för P4 Nästa Östergötland den 31 maj som avgörs i Finspång samt den rikstäckande finalen senare i augusti.

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim