Blogg

 

Sapa Profiler blir Norsk Hydro

När Sapa Profiler AB köptes upp av Norsk Hydro 2017 ville VD Roy Hammer samla all sin personal för att göra ett ordentligt avstamp i den nya organisationen. Vi fick förtroendet att projektera och projektleda kvällen och leverera en totalentreprenad innehållande samtliga delar.

 

Personalen transporterades från Vetlanda och Finspång till en av företagets fabrikslokaler i Sjunnen utanför Vetlanda som vi för kvällen byggt om till konferens- och festanläggning. Med tyger, dekor, ljussättning och avskärmningar gjordes lokalen om till oigenkännlighet för att skapa trivsel och stämning.
Vi levererade allt innehåll som bestod av exempelvis teknik för scen, konferens och underhållning, videoteknik och LED-skärmar men också möbler, barer, dansgolv, mat & dryck, garderob och toaletter. Vår projektledare fanns på plats under hela processen, från idé och inledande samtal till projektering, genomförande och efterarbete/utvärdering.

 

Gästerna bjöds på information från ledningen med VD Roy Hammer och Vice VD Stefan Bergström i spetsen, föreläsning med rallydrottningen Tina Thörner, en av oss specialanpassad underhållning med Martin Almgren, Andreas Weise, Alice Svensson, Nanne Grönvall och Nina Söderqvist ackompanjerade av Andreas Landegren och hans orkester. Konferencier och komiker för kvällen var Jakob Öqvist som höll ihop trådarna från scenen och bjöd publiken på många skratt.

 

Gästerna bjöds på en riklig buffé med dessert och kaffe samt tillhörande dryck och de avslutade kvällen på ett välfyllt dansgolv innan bussarna åter tog dem hem.

 

För mer information kontakta vår projektledare Stefan Lundin
Tel. 070-572 32 60
E-post. stefan.lundin@teknikkompaniet.se

 

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim