Blogg

 

Inspelningsstudio

Vår senaste inspelningsstudio byggdes 2018 och är en effektiv och väl anpassad studio utifrån våra kunders krav och önskemål. Här producerar vi musik- och talinspelningar till alla typer av sammanhang. Våra duktiga tekniker tar väl hand om produktionen och ser till att leverera på allra högsta nivå.

 

Vår långa erfarenhet med över 35 år i branschen och mängder av inspelningar av olika genre gör att vi tar hand om din produktion på allra bästa sätt, från början till slut. Vårt långa samarbete med bland andra Sveriges Radio och inspelningar av i stort sett alla svenska och många internationella artister har gett oss denna erfarenhet och vårt effektiva arbetssätt. Vi spelar in både i studio och live ute där det passar artisten bäst.

 

Kontakta oss för mer information och priser.
Stefan Lundin, 070-572 32 60
stefan.lundin@teknikkompaniet.se

 

Studio
Tekniken i vår studio ger oss fantastiska möjligheter att finjustera och ändra mixen eller mastringen helt efter kundens önskemål. Väl anpassad akustik i inspelningsrummen gör att inspelningen är lätt att genomföra och låter rättvis också i andra lyssningssystem.

 

Lyssning
Genelec 1030A och 7070A

 

Preamps
RME Micstacy
Universal Audio
RME Fireface UFX+

 

Tracking
Samplitude, UAD-2 Quad Omni, SSL MX4 128 ch MADI I/O

 

AD/DA
RME Fireface UFX +, MADI, Analog och A-Dat

 

Outboard
DBX, UAD, TC Electronics, Warm Audio etc.

 

Mikrofoner
Neumann, AKG, Pearl, Blue, Shure, Sennheiser etc.

 


 

Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim