Blogg

 

80-årsjubileum med Beslag & Metall AB

”Beslag & Metall har med hjälp av Teknikkompaniet och Stefan Lundin , kunnat njuta av ett 80-årsjubileum i hög klass. Vi har lotsats med rutinerad hand från idé, artistbokningar och menyförslag, genom hela festkvällen med minutiöst tidschema och ända fram till sista dansen.
Med stor noggrannhet och med ett mycket proffsigt upplägg lämnar Teknik kompaniet inget åt slumpen.
Tack för en minnesvärd kväll Stefan!”
Eva Björnsson, Production Controller Beslag & Metall AB

 

Beslag & Metall firade 80 år och vi fick förtroendet att producera deras jubileumsfest som en totalentreprenad.
Vi levererade en helhet innehållande alla delar. Detta gör att vi med vårt varumärke One Event kan kvalitetssäkra produktionen på ett optimalt sätt.

 

Kvällen innehöll mängder med överraskningar för gästerna som inte hade en aning om vad de skulle få vara med om när de gemensamt anlände med buss till festlokalen.
Lokalen hade byggts om och anpassats efter kvällens behov och gästerna hälsades välkommen av ledningen i dörren, varefter de fick en välkomstdrink i sin hand och möjlighet att lyssna på fantastiska Elsa Halje under minglet. Mikael Tornving som fungerade som kvällens moderator och humorunderhållning bjöd sedan gästerna till bords där en trerätters middag serverades på tallrik. Underhållningen bestod dels av Tornving, men även Peppe Bergström, Shirley Clamp och Bröderna Rongedal som tillsammans med livebandet gjorde många och uppskattade inhopp på scenen.

 

Kvällen avslutades i bästa partystil med att baren öppnade och partybandet Sveriges Näst Snyggaste Band spelade.

 

Vill du veta mer om event kontakta vår projektledare Stefan Lundin

 


Lämna en kommentar

E-post:

Kommentar:

erotik giyim