Om Teknikkompaniet

Vi är ett modernt medieföretag med rötterna i kommunikation och reklam. Vi levererar i huvudsak produktioner inom event, ljudinspelning och film.

 


 

Teknikkompaniet AB har funnits sedan 1995 men ägaren Stefan Lundin startade redan 1984 ett produktionsbolag som på många sätt tangerar det vi levererar idag. Då var fokus mycket på arrangemang och evenemangsteknik. När detta övergick i Teknikkompaniet var dessa delar fortfarande bärande, därav namnet på företaget.

 

Givetvis har vi utvecklats och skaffat oss mer kunskaper och erfarenheter med åren. Idag levererar vi totallösningar inom främst event och ljudproduktioner i olika tappningar.
Vi levererar teknik och projektledning till allt från små konserter till stora festivaler, vi spelar in musikkonserter och shower, något som ofta hörs i Sveriges Radios kanaler. Detta har också utvecklats till att vi producerar hela program och programserier till radion.
Många artister och band kommer till vår studio i Vetlanda för att föreviga sin musik.

 

När vi producerar event och arrangemang lämnar vi en kvalitetsgaranti på att ert event ska bli så lyckat som möjligt. För att kunna genomföra ditt event på rätt sätt har vi skapat ett varumärke som heter One Event. Tack vare detta kan vi på ett bättre sätt skapa förståelse för vad vi levererar och samtidigt garantera kvalitén på ditt event.

 

Många av våra kunder anlitar flera av våra tjänster för att dra fördelar av samordning och vår breda kompetens inom marknadsföring och information. Vi har ett brett kontaktnät och löser alla typer av produktioner.
Med ett brinnande engagemang och med känsla för detaljer kan du förvänta dig hög service, genomtänkta lösningar och högkvalitativa produktioner när du anlitar oss.

 

Är du intresserad av att få en mer utförlig presentation av företaget och vad vi kan göra för dig, kontakta Stefan Lundin tel.0383 – 188 60 eller epost stefan.lundin@teknikkompaniet.se.

Stefan_vittleft

 

erotik giyim