Event

Vi vill inspirera dig med kreativa event, evenemang, konferenser eller möten, för både din personal och dina kunder. Vi har sedan 1994  levererat skräddarsydda arrangemang till ett stort antal nöjda kunder.


Möjligheternas kommunikation

Alternativen och kraven ökar på lyckade mötesplatser mellan kunder, personal, leverantörer och företagsledning. Mötesplatsen varierar för varje projekt och anpassas för ändamålet. Målgruppen ska känna sig delaktig och lämnas med rätt intryck av händelsen.

Idéer och kreativt arbete kräver tid och kunnande.
Fler och fler enskilda event och konferensmöjligheter dyker upp och kräver större samordning och hårdare kvalitetskrav.
Nöj er endast med en unik aktivitet som ger rätt effekt.

Skapa förutsättningar

Samplanering mellan möten, mässor och upplevelser kring företaget och produkterna ökar intresset hos kunderna. Tänk inte alltid större utan bredare och längre. Låt inte bara mässan eller konferensen styra möten och aktiviteter under året.

Öka känslan genom upplevelser på plats i era lokaler, utställningar eller tillsammans med produktlanseringar och kampanjer. Skapa nya kontaktytor.

One Event

Utskrift

Vi har skapat ett varumärke som vi kallar för One Event. Tanken är att bli tydligare mot våra kunder och få dem att lättare förstå vad vi kan erbjuda.

One Event är den enda samarbetspartner du behöver. En enda kontakt räcker för att sätta samman ditt event eller din aktivitet oavsett omfattning eller ändamål. Tjänster och produkter som vi inte har inhouse finns hos våra underleverantörer som vi har nära samarbeten med.

Stort eller smått, vi utför allt ifrån små delar i ditt event till hela kompletta leveranser. Du bestämmer.

Vi löser det helt enkelt åt dig!

Läs mer och läs om event vi producerat på webbplatsen oneevent.se

Beskrivning

Vi är en totalentreprenör när det gäller event i alla dess former. Vi vill jobba nära dig som kund och tillsammans dra upp riktlinjerna för vad eventet ska innehålla och hur det ska genomföras. Vi kan leverera hela innehållet oavsett om det handlar om mat, möbler, artister, tält, personal, teknik eller annat, men vi kan också komplettera din egen produktion med det du tycker saknas.

Dock är det när vi får möjlighet att jobba som totalentreprenör som du som kund får ut det mesta av oss som leverantör. Då har vi den kontroll på eventet som behövs för att satsningen ska ge det där lilla extra.

Med oss som leverantör kan du känna dig trygg och njuta av ditt event precis lika mycket som dina gäster. Med vår långa erfarenhet och höga ambition på leveranskvalitet kan vi anpassa lösningar som gör att ditt event blir en speciell upplevelse.

Senaste nytt från bloggen

Är du intresserad av att få en mer utförlig presentation av våra event?
Kontakta Stefan Lundin på telefon: 0383 – 188 60 eller mobiltelefon: 070 – 572 32 60
eller epost: stefan.lundin@teknikkompaniet.se.

Case

Här följer ett axplock av de event vi genomfört genom åren.

OBOS Sverige AB, Vetlanda 2017
Företagets varumärken Myresjöhus och Smålandsvillan firade jubileum och ville fira detta med sin personal och deras respektive, men också öppna upp sin anläggning för allmänheten på ett Öppet Hus. Vi hjälpte till och levererade en totalentreprenad innehållande samtliga delar till båda eventen. Läs mer i bloggen.

Uniglas
Uniglas har gett oss förtroendet att arrangera event vid ett flertal tillfällen. Alltifrån kundevent i fabriken med föreläsningar och tillhörande lunch på fabriksgolvet till rena personalfester för att fira högtidliga tillfällen. Vi levererar hela kedjan från idé till utvärdering.

IV Produkt AB, Växjö
Företaget hade byggt nya lokaler som de ville inviga tillsammans med sin personal. Vi gjorde totalentreprenaden och levererade miljö, mat, möbler, underhållning, teknik och personal till företagets lokaler i Växjö. Den röda mattan rullades ut, de uppblåsbara sofforna och fåtöljerna placerades ut, ytan begränsades med 5 m höga svarta tyger och ljussattes, två scener byggdes och baren fylldes. Kingen Karlsson underhöll och Cover Funkers spelade till partydans.

Modulent Hus AB – Finndomo AB – Säljkonferens Båstad
Deltagarna samlades på Hotell Skansen i Båstad för två dagars konferens. Teknik Kompaniet tog emot och visade deltagarna till rätta. Under en av dagarna fick deltagarna en kort anhämtning då de med buss tog sig till Hovs Hallar. Där fick de lyssna till ett mycket stärkande och inspirerande föredrag med Renata Chlumska. Middagar, underhållning och totalentreprenaden sattes samman av Teknik Kompaniet AB.

Hjältevads Hus /Finndomo AB – Konferens ÅRE
Samtliga säljkonsulter i hela landet samlades på Stockholms Central för avresa med nattåg till Åre. På morgonen checkade vi in hela sällskapet på Holiday Club och konfererade i två dagar. Middagar, några timmar i skidbacken och givetvis after ski fanns också på programmet. Hemresan gjordes med tåg i specialchartrad konferensvagn, speciellt inhyrd för Hjältevads Hus. Teknik Kompaniet AB hade totalentreprenaden från ax till limpa, från idé till genomförande.

Trivselhus AB – Personalfest 2008
500 gäster bjöds på förstklassig underhållning i en för kvällen specialdesignad festlokal. Ljussättning, inklädnader, väggar, scener, bord och stolar etc. hade byggts i en stor tennishall i Vetlanda. Kristallkronorna lyste från taket när gästerna steg in i lokalen och bjöds på amerikansk buffé med tillhörande dryck. Kvällens underhållning stod Tomas Ledin, Triple & Touch, Åsa Fång, Stefan Odelberg mfl för. Totalentreprenad och projektledning: Teknik Kompaniet AB.

Stora Enso (Nymölla Bruk) Bromölla
Stora Enso i Bromölla ville bjuda sina anställda på en familjdag i två omgångar eftersom de jobbar i skift och inte kunde stoppa fabriken. Under 2 söndagar såg vi till att underhålla familjerna med Human Table Football, backklättring, hoppborgar, tipsrundor, bingo, musik och tävlingar.

Ekenäs Mekaniska AB
Företaget fyllde 50 år och bjöd kunder, personal och allmänheten på fest mm. Kundevent, fabriksvisning och föreläsning. Öppet Hus för allmänheten, personalfest med middag, underhållning och dans.

Sapa Profiler blir Norsk Hydro (2017)
När Sapa blev uppköpta och av och bytte namn till Norsk Hydro ville VD Roy Hammer samla personalen för att göra ett ordentligt avstamp med den nya organisationen.
Vi sydde ihop en konferens med tillhörande middag, underhållning bar och dans. Läs mer i bloggen

Hyundai Mobis Parts, Jönköping (2015)
Hyundais centrala lager ligger utanför Jönköping och företaget bad oss om hjälp när personalen med familjer skulle bjudas på semesterfest. Hela gänget bussades till en spektakulär gruva, där förutom visning av själva gruvan, även guldvaskning, klättervägg och lunch väntade innan bussen gick vidare till Stora Hotellet i Jönköping där trerätters middag med exklusiv underhållning av Stefan & Kim stod på programmet.

Elitfönster AB – 80-årsjubileum, personal.
1100 gäster ”bussades” till Tipshallen i Växjö, där de bjöds på mat och dryck, underhållning och dans mm. John Houdi, Jill Johnsson, Martin Stenmarck, Gladys del Pilar och ett 18-manna starkt storband samt Cover Funkers skötte underhållningen. Teknik Kompaniet hade totalentreprenaden.

Sapa Profiler AB – 40-årsjubileum, kunder.
Marknadsevent och kundevent i Jönköping 2003, innehållande marknadsföring i Jönköping under mässa samt bjuda 225 kunder på föreläsning, middag och underhållning. Sapa syntes över hela Jönköping, på bussar, storbildstavlor, taxibilar och displayer. Idé, sammansättning och genomförande sköttes av Teknik Kompaniet.

Sapa Profiler AB – 40-årsjubileum för personal.
Sapa firade 40 år 2003 och närmare 2000 gäster bjöds på trerätters middag, servering vid borden och underhållning från 5 olika scener i Vetlanda. Lena Philipsson, Stefan & Kim, dansband och coverband.
Totalentreprenad av Teknik Kompaniet som levererade samtliga delar från ax till limpa.

Trivselhus AB
300 gäster bjöds på tysk novemberfest i Vetlanda. Högklassig underhållning och fantastisk mat.
Robert Wells och Little Mike med band stod på scenen som hemliga gäster på det ombyggda lagret som för dagen inte gick att känna igen.

Kama Fritid AB
Kama bjöd in sina återförsäljare till en mässa på företaget, där produkter presenterades och möjlighet fanns att knyta kontakter med leverantörerna.
Gästerna bjöds även på lunch och underhållning under dagen. Senare på eftermiddagen checkade samtliga in på hotell och bussades till Norrahammr för supé, underhållning och dans. Teknik Kompaniet hade sytt ihop hela arrangemanget, både på dagen och kvällen.

Elitfönster AB
Personalfestligheter i Vetlanda Folkets Park. Gästerna anländer och får en välkomstdrink, varpå de tar plats framför stora scenen. Allsångshäften delas ut och showen kan börja. Husbandet blandas med gästartister, tävlingar och upptåg. Kvällens gäster är Svenne & Lotta som framför sina mest kända låtar. Kvällen forsätter med grillbuffé till alla 300 deltagare utomhus. Baren öppnar och dansbandet går på scenen. I pausen spelar ett bluesband. Kvällen avslutas och gästerna får äta sig mätta på korv med bröd vid entren innan de går hem igen med ett leende på läpparna.

XL Bygg inviger nya lokaler (2017)
Företaget byggde ny butik och bjöd in sin personal, kunder och leverantörer på invigning med tillhörande middag, underhållning mm.
Läs mer i bloggen

Handelskammaren Jönköpings Län (2014 – 2015)
Sedan hösten 2014 har vi fått förtroendet att genomföra Handelskammaren i Jönköping Läns  höst- och vårträffar.


Myresjöhus AB – 75-årsjubileum (2002)

på en festplats mitt ute i skogen. Välkomstdrink väntar på 320 gäster som anländer med buss. Tält med en yta av 300 kvm väntar på gästerna. Buffén serveras och baren öppnar. Trubaduren underhåller under maten, som innehåller en del tal och även lustigheter. Efterrätt och kaffe med avec. Strax tar coverbandet plats på scenen och underhåller tills bussarna åter vänder hemåt.

Smålandsvillan
Strax innan semestern ville Smålandsvillan varva ner personalen lite och lät oss arrangera en ”Kick Down”, där vi hämtade gästerna i amerikanska bilar för att senare bjuda på amerikansk buffé med tillhörande drycker. Bluesbandet spelade på den trånga övervåningen och när gästerna var mätta, trötta och svettiga åkte de buss tillbaka till hotellet, där en skön säng väntade.

Skanska Nya Hem
Skanska med huvudkontor i Stockholm planerar kursdagar i Kalmar. När gästerna anländer är bussen borta och Kalmars torg är fyllt med mullrande V8:or. Låt håret blåsa i vinden, rock´n roll och en kall budweiser. Garanterat 50-tal! Härligt.

Krösatågen
Samarbetet mellan BK Tåg, Jönköping, Kronoberg och Hallands länstrafik har gett Krösatågen nytt liv. Lars-Åke Lagrell, landshövding i kronoberg, kunde tyvärr inte medverka på plats. Via telefonlänk förrättar han invigningen och tågen rullar igång.

SAPA Profiler AB (2002)
SAPA beslutar att förlägga sin bolagstämma i Vetlanda 2002. De vill samtidigt passa på att visa produktionen kring en aluminiumpress i P4-anläggningen.
Med hjälp av fyra kameror, tre fasta och en rörlig, samt en berättare följer publiken händelseförloppet, från kalla göt till kyld och färdigkapad profil, via storbildsskärm. Publiken placerades på en mobil läktare i produktionshallen.

Mårdskog & Lindqvist
Tillsammans med Staffan Ling och två kockskolor presenterade vi kockduellen på Elmia i Jönköping, inför en mässpublik. Publiken kunde med hjälp av tre kameror via storbildsskäm följa arbetet på scenen.

erotik giyim