Film, TV & Streaming

Vi hjälper företag med att kommunicera genom rörliga bilder, från idé till färdig produktion.
Rätt budskap till rätt målgrupp. Film, TV och Streaming. Effektivt och tydligt.


Företagsfilm

Informationsfilm, produktfilm, mässfilm eller en ren företagsfilm. De användningsområden som finns är oändliga. Vi har många idéer som vi gärna delar med oss av till dig.

Distributionen av rörliga bilder har förändrats de senaste åren. Möjligheten finns nu att sprida sitt budskap via sin webbplats, CD, DVD, USB-minne eller tillsammans med önskvärd information i en mediaproduktion.

Vad du än väljer har Teknik Kompaniet kunskapen att möta just dina krav på användandet av rörliga bilder i all former. Du bestämmer – vi sköter resten Vi har kameror som passar alla ändamål. Eftersom vi jobbar med broadcast har vi kvalitet av högsta sort för att möta kundernas höga krav.

Våra redigeringar är kompletta för broadcastredigering och kan tillgodose alla tänkbara önskemål. Vi är idag mycket duktiga på efterbearbetning av filmmaterial. Detta gör att möjligheterna ökar när det gäller speciella utseenden eller specialeffekter.

Webbfilm

Med hjälp av film på webben kan du kommunicera företagets idéer & produkter på ett kortfattat, effektivt och informativt sätt. Spridningseffekten i de sociala medierna är extremt kostnadseffektivt genom tjänster som Facebook, Twitter och Youtube.

Reklamfilm

Vi producerar reklamfilm åt en mängd kunder som sänder tv-reklam lokalt via alla de större tv-kanalerna och butiks-tv. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och hjälper till hela vägen från idé till färdig reklamfilm.

Vi producerar reklamfilm som kommunicerar produkten på ett säljande och effektivt sätt som ger maximal effekt. Vi hjälper även er att boka reklamplats och ser till att ni hamnar i rätt forum och på rätt plats i tablån.

Streaming

Vi sätter ihop en professionell sändning för din lansering, konferens, information eller andra event som behöver digital distribution.

Med våra professionella verktyg gällande bild, grafik, ljud och ljus bygger vi upp en studio på din hemmaplan, konferensanläggning eller där du helst vill och där det passar ändamålet bäst.

Förmedla ditt budskap till de tittare du väljer själv via digitala kanaler eller din egen webbplats.

Vi kan också sammanlänka ert team där några finns på plats med de som sitter på andra platser i världen. Använd den digitala plattform som passar just er bäst, exempelvis Teams och införliva den i direktsändningen.

Direktsänd ditt idrottsevenemang eller din match på internet för att nå fler tittare. Vi levererar en produktion innehållande samtliga delar för att tittarna lätt ska kunna hänga med. Grafik som tider, ställning, laguppställningar, utvisningar, målskyttar etc. levereras i realtid tillsammans med kommentarer från kommentatorerna på plats.

Om ni hellre vill spela in program och publicera en mer kontrollerad produktion istället för att direktsända går det också bra.
Kontakta oss för mer information. Vi hjälper gärna till med idéer och lösningar.

Senaste nytt från bloggen

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att få en mer utförlig presentation av våra film, tv-tjänster och streaming samt hur vi kan utveckla ditt varumärke genom rörliga bilder?

Stefan Lundin
Telefon 0383 – 188 60 Mobiltelefon 070 – 572 32 60
E-post stefan.lundin@teknikkompaniet.se

erotik giyim