Teknikkompaniet

Produktionsbyrå

Om Teknikkompaniet

Teknikkompaniet AB etablerades 1995 men ägaren Stefan Lundin startade redan 1984 produktionsbolag som på många sätt tangerar det vi levererar idag.

Då låg fokus mycket på arrangemang och evenemangsteknik. När detta övergick i Teknikkompaniet var dessa delar fortfarande bärande, därav namnet på företaget.

Givetvis har vi utvecklats och skaffat oss mer kunskaper och erfarenheter med åren. Idag levererar vi totallösningar inom främst event- och ljudproduktioner i olika former. Vi levererar teknik och projektledning till allt från konferenser till stora festivaler, vi spelar in musikkonserter och shower. Detta har också utvecklats till att vi producerar hela program och programserier i form av radioprogram till Sveriges Radio eller podcasts till olika företag samt fungerar som tekniskt ansvariga och scenchefer i olika produktioner över hela landet. Många artister och band kommer även till vår studio i Vetlanda för att föreviga sin musik.

När du anlitar oss kan du förvänta dig hög service, genomtänkta lösningar och högkvalitativa hållbara produktioner!

Många av våra kunder anlitar flera av våra tjänster för att dra fördelar av samordning och vår breda kompetens. Vi har dessutom ett brett kontaktnät, inte minst gällande artister. Dessutom löser vi alla typer av produktioner utifrån dina önskemål!

Årets företagare 2020

Om Teknikkompaniet

En produktionsbyrå som hjälper företag med effektiv kommunikation och evenemang. Vi producerar event, film, streaming, poddar, radioreklam samt ljudinspelning både live och i studio.

©2023. Teknikkompaniet AB.

Scroll to Top