Teknikkompaniet

Våra Tjänster

Vi producerar event, film, streaming, poddar, radioreklam samt ljudinspelning både live och i studio. Vi har ett brett kontaktnät och löser alla typer av produktioner. Med ett brinnande engagemang och med känsla för detaljer kan du förvänta dig hög service, genomtänkta lösningar och högkvalitativa produktioner.

Event och Konferens

Kreativa event, evenemang, konferenser eller möten för både din personal och dina kunder. Vi levererar hela innehållet så som mat, möbler, artister, tält, personal, teknik, scener eller annat som behövs för att Er satsning ska få det där lilla extra!

Ljud och Eventteknik

Vi levererar allt från små anläggningar till stora kompletta ljudanläggningar för det större evenemanget och anpassar alltid tekniken efter syftet, oavsett om det är en föreläsning eller en festival. Vi levererar även ljussättning, LED-skärmar och bildteknik.

Inspelning

Vår långa erfarenhet med många år i branschen och mängder av inspelningar av olika genre gör att vi kan ta hand om din produktion på allra bästa sätt, från början till slut!

Streaming och Film

Vi hjälper företag och organisationer att kommunicera med rörliga bilder, från idé till färdig produktion – allt från TV-program, företagsfilmer, reklamfilmer och streaming!

Om Teknikkompaniet

En produktionsbyrå som hjälper företag med effektiv kommunikation och evenemang. Vi producerar event, film, streaming, poddar, radioreklam samt ljudinspelning både live och i studio.

©2023. Teknikkompaniet AB.

Scroll to Top